Mer om Joakim Sundqvist | excellolaw

JOAKIM SUNDQUIST

Swedish Entrepreneur, Lawyer and Business developer

DEN KORTA HISTORIEN

 

Med bakgrund från riskkapital och corporate finance har Joakim utvecklat en gedigen kunskap om kommersiella sammanhang. Joakims juridiska erfarenhet och breda förståelse för hur ekonomiska realiteter hänger ihop med avtalsvillkor gör honom väl positionerad att förhandla och dokumentera dina affärer eller redovisa svårfångade samband pedagogiskt inför rätten. Han har gjort fler företagsaffärer än antalet gånger du skjutsat barnen till träningen och uppskattar skönheten i den perfekta avtalsmekanismen för beräkning av tilläggsköpeskilling.

En advokat som både kan räkna och har affärssinne. Ganska ovanligt i sig, men Joakim kombinerar detta med en fingertoppskänsla vid förhandlingsbordet och en aldrig tynande dröm om att vara den snabbaste cyklisten på Värmdövägen.

Kunderna gillar Joakims engagemang och att han talar flytande sunt förnuft. Den positiva person han är med en ”aldrig ge upp” inställning, vars enda moln på himlen är det som ger snö under cykelsäsongen, gör Joakim till det stöd man behöver i med som i motgång.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle