About us | excellolaw

Om oss

Framtidens advokatbyrå

Vi är erfarna och seniora advokater som har anammat en ny modell. Vi ger dig kvalificerad affärsjuridisk  rådgivning  inom  ett stort antal områden men våra kostnader är låga, våra arvoden är flexibla och våra arvodesmodeller är relevanta mot uppdraget. Vi har investerat i den senaste tekniken istället för dyra kontor och använder moderna arbetsmodeller istället för en stor administration. Däremot är vi helt traditionella när det gäller att ge våra kunder kvalitativt och pålitligt juridiskt stöd.

Vår modell gör att vi erbjuder mindre och medelstora företag samma kvalificerade rådgivning som storföretagen kräver, till en kostnad som är anpassad efter de mindre företagens uppfattning om relevanta priser. Vi är helt transparenta när det gäller arvodering och våra kunder har full kontroll över advokatkostnaden. Givetvis får även större företag dra nytta av vårt erbjudande.

Vårt team av advokater är välmeriterade inom sina områden och skapar tillsammans en bred kunskapsbas. De har byggt upp sin erfarenhet på landets största advokatbyråer eller mindre specialistbyråer. Vår noggranna rekrytering säkerställer att Excellos advokater motsvarar mycket högt ställda kvalitetskrav som inte bara omfattar juridisk kompetens utan även inkluderar affärssinne och lyhördhet.

Som kund hos Excello kan du alltså förvänta dig mer av det du behöver och mindre av sådant som inte tillför ditt ärende något – både från din advokat och från din advokatbyrå.

Kort sagt får du mer juridik för pengarna.